luni, 9 septembrie 2013

Semintele de canepa pentru prevenirea bolilor

Bolile sunt ceva de care toata lumea se teme, insa majoritatea persoanelor nu se gandesc la acest lucru in mod regulat. Dar in orice moment, ne putem infecta cu un virus, o bacterie, un parazit sau o mutatie genetica care a fost mult timp inactiva poate deveni activa din cauza stilului de viata de exemplu.  Iar odata loviti de boala, totul in viata noastra se schimba.  Daca doriti sa evitati pe cat de mult se poate astfel de probleme atunci trebuie sa profitati de resursele disponibile pentru a preveni. Foarte multe boli si probleme sunt cauzate de obiceiurile alimentare nesanatoase, dar acestea pot fi prevenite cu o nutritie corecta. De aceea va indemnam pe toti sa includeti semintele de canepa in viata dvs.

Dar de ce semintele de canepa sunt singurele care pot fi atat de utile in viata noastra? Acest lucru se datoreaza faptului ca acestea contin toate elementele nutritive pentru a supravietui. Cele trei tipuri de structuri moleculare pe care trebuie sa le consumam sunt lipidele, carbohidratii si aminoacizii. Cealalta componenta fundamentala este reprezentata de acizii nucleici, insa acestia sunt produsi in intregime de organism, asadar nu trebuie sa ii consumam.

Semintele de canepa au totul, grasimi, carbohidrati, fibre si cel mai important proteine. Lucrurile normale pe care le consumam zi de zi le contin si ele, dar cheia este calitatea. In cele mai multe alimente pe care le consumam, carbohidratii sunt simplii iar proteinele sunt in mare masura incomplete si insotite de o multime de grasimi saturate.

Daca includeti numai aceste seminte in nutritia dvs, atunci cu siguranta veti fi in fata majoritatii oamenilor din punct de vedere al sanatatii. Cu toate acestea, retineti ca puteti obtine mult mai multe beneficii daca combinati nutritia cu alte tipuri de activitati. Daca veti face si miscare, sport, atunci corpul va folosi substantele nutritive mai bine si te vei simti mai puternic.

Dar asta nu este tot, exista atat de multe alte lucruri pe care le puteti face pentru o viata mai sanatoasa. Ganditi-va doar sa luati cu dvs semintele de canepa la o o plimbare lunga prin parc. Facand acest lucru in mod regulat, vor fi impiedicate in mod eficient multe boli la care sunteti predispusi.

Daca doriti sa profitati de beneficiile canepii fara a consuma semintele decorticate, atunci puteti folosi uleiul din seminte de canepa sau chiar capsulele cu seminte de canepa, totul este sa va hotarati sa faceti acest pas important pentru sanatatea dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu