luni, 16 septembrie 2013

Reechilibreaza-te cu ajutorul semintelor de canepa

Dezbaterea in privinta carnii, ca aceasta ar trebui sa fie scoasa din meniul nostru de zi cu zi si ar trebui sa fie inlocuita cu fructe si legume proaspete este din ce in ce mai accentuata in aceste zile. Pentru multi oameni, carnea din alimentatie este deja un mod de viata. Si, desigur, stim cu totii ca, desi consumul de carne in exces nu este bun pentru organism, lipsindu-ne totusi de carne ar putea duce la un deficit de nutrienti in special proteine.

Intre timp, un alt pericol daca mancam prea multa carne si alimente preambalate este ca acestea contin prea mult glutamat monosodic, zahar sau carbohidrati care nici ei nu sunt buni pentru organismul nostru.

La un moment dat in istoria noastra, stramosii nostri se bucurau de o viata mult mai activa si un stil de viata mai sanatos si odihnitor. Acest lucru se datoreaza faptului ca in acele vremuri stramosii nostri mancau mai putina carne si alimente mai putin rafinate.  In schimb ei mancau foarte multe fructe si legume, acestea fiind mai usor de procurat. In consecinta, existau de asemenea, unii dintre ei care mancau seminte de canepa pentru a se mentine santosi si mai activi. Stim cu totii ca aceasta planta minunata a aparut cu aproximativ 8000 de ani inainte de Hristos.

Ce sunt semintele de canepa si cum pot sa ajute ele sanatatea si bunastarea noastra? Ei bine, semintele de canepa sunt seminte ecologice care au foarte multe efecte benefice asupra organismului. Printre functiile sale importante sunt acelea ce privesc capacitatea de a detoxifia si reechilibra organismul. Acest efect este unul foarte bun deoarece ofera corpului un impact pozitiv mai ales in ceea ce priveste problemele de sanatate si wellness.

Dietele pe care le urmam in prezent sunt majoritatea lipsite de substante nutritive adecvate, atat de multe incat majoritatea dintre noi am fost deja martorii unor complicatii de sanatate cum ar fi obezitatea si tulburarile cronice, cum ar fi hipertensiunea arteriala si diabetul zaharat de tip 2. In scopul de a lupta impotriva acestor boli una dintre optiunile viabile este aceea de a utiliza semintele de canepa si a produselor obtinute din aceste seminte: ulei din seminte de canepa, faina din seminte de canepa, batoane, ciocolata.
Sunt multi oameni care pot atesta veridicitatea ca semintele de canepa sunt pline de substante nutritive importante, care sunt vitale pentru functiile corespunzatoare organismului. Semintele de in se apropie si ele, dar semintele de canepa contin echilibrul perfect de Omega 3 si Omega 6, uleiuri esentiale, acid linoleic, vitamina E. Asdar nu exista niciun motiv pentru a nu va bucura de efectele benefice ale produselor din seminte de canepa pentru organismul si sanatatea dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu