luni, 14 octombrie 2013

Puterea proteinei din canepa

Exista prea multa proteina in semintele de canepa, aceasta fiind o afirmatie incredibila. Daca doriti un numar mai exact atunci acesta ar fi aproximativ 11 grame la 3 linguri de seminte. Asadar, dupa cum puteti observa nu este necesar sa  consumati o cantitate mare de seminte de canepa pentru a obtine proteine. Le puteti adauga in orice reteta pentru a lua toate proteinele dintr-o data, le puteti manca pur si simplu sau le puteti imparti, cate o lingura la micul dejun, pranz si cina. Canah, cel mai mare distribuitor de produse din seminte de canepa, recomanda un consum de 3 linguri pe zi.

Imaginati-va cat de multe proteine puteti obtine daca mancati trei linguri de seminte de canepa pe zi. Pe langa acest lucru nu uitati ca aceasta proteina din canepa este speciala, deoarece spre deosebire de multe alte proteine, este printre putinele care este completa. Completa insemnand ca aceasta contine toti aminoacizii esentiali organismului uman, aceia pe care organismul nu ii poate produce singur. Pe langa acestia esentiali exista si alti aminoacizi in semintele de canepa insa nu sunt foarte importanti deoarece corpul nostru ii produce oricum.

Deoarece proteina din canepa este cea mai buna din lume din punct de vedere al calitatii si exista asa de multa in seminte, atunci aceasta devine cu adevarat un aliment ideal pentru a fi consumat. Si inca un lucru foarte important, nu numai ca aceasta proteina este uimitoare, dar de asemenea, contine si echilibrul perfect de acizi grasi Omega 3 si Omega 6. Cand luati acesti doi factori in considerare produsele din seminte de canepa incep sa arate ca cele mai puternice alimente. Si, din moment ce exista inca multe alte beneficii pentru semintele de canepa in afara de proteine si acizii grasi, este clar ca aceasta este o afirmatie destul de exacta.

Dupa cum puteti vedea, produsele din seminte de canepa sunt perfecte pentru orice persoana care vrea cu adevarat sa se mentina in forma sau pentru culturisti, sportivi, etc. Oricare ar fi motivul, semintele de canepa reprezina un aliment pe care fiecare dintre noi ar trebui sa il introduca in meniul zilnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu