luni, 21 octombrie 2013

De ce ar trebui sa utilizam lotiunea cu ulei de canepa - beneficiile ascunse!

Daca sunteti in cautarea unei creme sau lotiuni care sa va intinereasca pielea, atunci este posibil sa fi gasit sau nu o multime de produse care contin si canepa. Problema cu cremele si lotiunile existente, fabricate din cine stie ce substante, este ca, in ciuda faptului ca sunt concepute pentru a avea grija de pielea dvs, ele pot face exact opusul. Acest lucru se intampla de multe ori din cauza substantelor chimice care sunt adaugate la cremele hidratante pentru a le da culoare, miros sau consistenta. Aceste produse potential daunatoare includ petrol, ulei mineral si sulfat de sodiu si acestea toate pot irita de fapt pielea.

Pe de alta parte, o lotiune cu ulei de canpea buna nu poate fi complet naturala. Daca suferiti de afectiuni ale pielii, cum ar fi tenul gras, eczeme sau acnee sau doar de piele uscata, atunci canepa ar putea fi ingredientul uimitor pe care il cautati. Chiar daca nu suferiti de boli speciale de piele, nu ati folosi mai repede o lotiune de piele care sa contina toate ingredientele naturale precum si canepa, mai degraba deca sa va sufocati pielea cu substante chimice potentiale?

Daca nu stiti inca cat de benefica poate fi canepa pentru pielea dvs atunci in continuare va prezentam unele motive:
Echilibreaza pielea eficient – in timp ce multe lotiuni si creme hidratante si usor accesibile si lotiuni poate provoca de fapt un dezechilibru al pielii – mai ales daca suferiti de afectiuni ale pielii de orice fel – produsele de canepa sunt extrem de eficiente pentru restaurarea echilibrului ideal al pielii. Acest lucru este vital pentru mentinerae sanatatii pielii, care nu numai ca arata vibranta si proaspata, dar este cu adevarat sanatoasa.

Profund hidratanta – canepa este un produs care intra adanc in pori si ofera un nivel extins de hidratare cu care alte ingrediente pur si simplu nu se compara. Multe creme si lotiuni obisnuite doar hidrateaza pielea la suprafata. Canepa intrand adanc in piele, rezulta in beneficii pe termen lung.

Proprietati anti-imbatranire – unul dintre beneficiile pe termen lung ale canepii, care este extrem de remarcat, este ca are proprietati anti-imbatranire. Canepa va lucra, de asemenea, pentru a reduce aparitia ridurilor, rezultand intr-un mod natural intr-un aspect mai tanar.

Si acestea sunt doar cateva din multele beneficii ale utilizarii lotiunii cu ulei de canepa.  Daca nu sunteti multumiti de rezultatele pe care le obtineti cu crema dvs hidratanta de zi cu zi si daca doriti sa va imbunatatiti pielea, atunci luati in considerare si folosirea produselor pe baza de canepa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu