luni, 29 iulie 2013

Beneficiile semintelor de canepa pentru arderea grasimilor in mod natural

Descoperiti beneficiile incredibile asupra pierderii in greutate a semintelor din canepa, cum sa le pregatiti cel mai bine si in ce cantitate trebuie sa le consumati pentru a obtine beneficii maxime. Semintele de canepa, nucile, uleiul si pudra sunt vitale pentru o dieta buna si sanatoasa.

Multi oameni au inceput sa foloseasca produsele obtinute din seminte de canepa in ultima vreme. De exemplu sportivii si persoanele care fac fitness folosesc cel mai mult pudra proteica deoarece contine foarte multe proteine ce ajuta la musculatura.

Produsele obtinute din canepa sunt verzi din cauza nivelului ridicata de clorofila pe care il contine. Semintele de canepa au un gust foarte bun, de nuca. Unii chiar spun ca acestea ar fi o combinatie de gusturi intre caju si nucile de pin.

Semintele de canepa fac parte dintre semintele cu cele mai mici niveluri de grasimi saturate. Canepa in orice forma (pudra proteica, ulei, seminte) este incredibil de hranitoare. Este o proteina completa, plina de uleiuri esentiale, in combinatia perfecta pentru consumul uman. Aproximativ 65% din proteina care se gaseste in samanta de canepa poate fi digerata in forma bruta de catre organismul nostru. Prin urmare, puteti pune de exemplu seminte de canepa in salate, fara a fi nevoie sa le gatiti inainte.

Produsele din seminte de canepa sunt foarte bune pentru atleti si culturisti deoarece stimuleaza muschii cu energie. Pudra proteica, uleiul sau semintele ofera un impuls de energie extraordinara pentru toata lumea.

Uleiul de canepa presat la rece trebuie neaparat sa fie refrigerat pentru a se pastra proaspat, caldura distrugand nutrientii din el. Uleiul este minunat atunci cand este utilizat in: salate, sosuri, piureuri, este nevoie doar de o lingura.

De cat ulei de canepa este nevoie pentru a profita din plin de beneficiile lui?
O lingura constituie o portie. Cantitatea necesara variaza in functie de reteta pe care o faceti. Ar putea fi nevoie de o singura lingura sau de 3-4. Tineti cont atunci cand gatiti si de numarul de persoane care vor servi masa.

De exemplu, aproximativ 30 de grame de pudra contine 115 calorii si 2,8 grame de grasime din care 0.4 grame grasimi saturate, 2 grame de grasimi polinesaturate, ½ grame de Omega 6 si ½ grame de acizi grasi Omega 3, precum si 0.4 grame de grasimi monosaturate. Nu exista colesterol deloc, insa sunt aproximativ 13 grame de carbohidrati si 11 grame de proteine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu