marți, 24 ianuarie 2012

Canah

Suntem primul procesator de seminţe de cânepă din România şi ne-am deschis oficial porţile în data de 16 mai 2007 prin inaugurarea fabricii din Salonta, jud. Bihor, construită prin derularea unui program Sapard de dezvoltare rurală.

“Canah” este un lovemark, a cărui poveste a început din pasiune pentru acestă plantă minune. Uleiul, capsulele, seminţele decorticate şi faina de cânepă sunt mai mult decât produse ambalate frumos, care tratează anumite probleme de sănătate; sunt alternativa unui mod de viaţă natural, sănătos şi plin de energie.


Cânepa este o plantă-minune. Fiecare parte a ei poate fi valorificată şi a fost folosită deja de mii de ani în China şi părţi ale Europei. Tot ceea ce facem la Canah se concentrează în jurul acestei plante şi avem ca scop utilizarea eficientă şi ecologică a cânepei, îmbinând tradiţia şi inovaţia tehnologică.
Fiecare pas al procesului de producţie este atent supravegheat - de la alegerea seminţelor, la analizarea prospeţimii uleiului presat la rece şi până la ambalarea în sticle speciale violete - pentru a vă oferi permanent produse de calitate superioară.

Ambalajele pe care le folosim sunt din sticlă violetă care protejează activ proprietăţile uleiului şi capsulelor. Conţinutul de energie al suplimentelor nutritive este un factor important pentru calitatea acestora. Sticla violetă filtrează spectrumul luminii, având capacitatea unică de a menţine nealterate, pe termen lung, valorile nutritive şi curative ale produselor Canah.
 Spre deosebire de alte ambalaje maro/negre sau verde închis, care blochează complet sau deloc lumina, sticla violetă permite pătrunderea razelor UV-A şi infraroşii, care sunt benefice conţinutului de energie al produselor, respingând doar razele dăunătoare.

Teste cu sticla violetă
Fotografia 1- roşii cherry care au fost păstrate câteva luni în recipiente de sticlă transparentă şi sticlă violetă.




Fotografia 2 - arpagic tăiat mărunt păstrat 2 luni în borcane de culori diferite: transparent, maro şi violet.

Un comentariu:

  1. Comercializaţi si ambalaje din sticlă violetă?
    Dacă da, m-ar interesa o listă de preţuri.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere