luni, 24 iunie 2013

Semintele de canepa, una dintre cele mai bune modalitati pentru detoxifierea si reechilibrarea organismului


Daca nu locuiti intr-un mediu liber de pesticide si produse chimice si mancati doar mancare 100% organica, atunci exista o sansa foarte mare ca trupul dumneavoastra sa fie suprasolicitat, sa aiba un deficit de nutrienti si sa se indrepte spre obezitate sau probleme pe un termen lung. In prezent a crescut mult industria alimentara a produselor realizate in conditii de siguranta, prelucrate, ambalate si conservate. Totusi, acest lucru nu este unul bun. Aproape de fiecare data cand deschideti un pachet pentru a gati ceva, mancati alimente inferioare.

In ultimii 50 de ani omul a schimbat atat de mult modul in care se hraneste, incat sanatatea bunicilor nostri este imposibil de atins in prezent. Nu este imposibil, dar este foarte greu. Problema noastra cea mai mare in prezent este toxicitatea. Corpurile noastre sunt toxice, de aceea trebuie sa luam masuri pentru a indeparta problemele viitoare. In acest sens, foarte mult ne pot ajuta semintele de canepa.

Niciun alt fel de seminte sau nuci existente nu se pot compara cu calitatea si echilibrul de substante nutritive al semintelor de canepa. Semintele de in se apropie destul de mult, insa semintele de canepa, de exemplu, contin echilibrul corect de Omega 3 siOmega 6, precum si acid linoleic, vitamina E si urme de minerale si un impresionant procent de 33% de proteine.

Produsele din seminte canepa sunt o solutie excelenta pentru vegetarieni.
Diete din prezent sunt de cele mai multe ori fara un echilibru corect de substante nutritive, de exemplu daca luati un supliment de calciu, s-ar putea ca acesta sa nu fie absorbit in organism, deoarece calciul are nevoie de magneziu pentru a fi absorbit in organism.

Pentru omega 3 si omega 6 puteti consuma uleiuri de peste, dar daca nu va place gustul sau aveti unele retineri din cauza lacurilor, raurilor si oceanelor poluate, atunci consumul de seminte de canepa sau de ulei din seminte de canepa presat la rece in sosuri pentru salate poate fi o alternativa mult mai buna. Acestea au un gust de alune si pot fi adaugate la aproape orice masa. Cel mai bine este sa va incepeti ziua cu seminte de canepa la micul dejun (le puteti adauga in cereale, iaurt sau piureuri) iar apoi la masa de pranz puteti utiliza uleiul din seminte de canepa in salata.

Organismul are nevoie de grasimi sanatoase, iar semintele de canepa contin toti acizii grasi esentiali pe care corpul ii necesita. Atunci cand organismul dumneavoastra incepe sa obtina aceste grasimi sanatoase de care are nevoie, va incepe si procesul de detoxifiere si reechilibrare. Printre altele consumul de seminte de canepa poate restabili luciul parului, hidrateaza pielea si cel mai important poate sa imbunatateasca sanatatea cardio vasculara.

Pe langa semintele de canepa va recomandam sa consumati fructe si legume organice pentru a va imbunatati starea generala de sanatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu